Uitzending gemist hoe heurt t eigenlijk

08.10.2019
475

Jort Kelder neemt de tafeletiquette met u door. Een vaartocht door de chique buitenplaatsen aan de Vecht. Plus een aspergepartijtje in het altijd nette Blaricum.

Plus een liefdadigheidspartijtj In een extra lange kerstuitzending bezoekt Jort het St. Nick en Simon over hun nieuwe single en succes in Maleisië.

Hoe zien de onderkomens van oud en nieuw geld eruit? Op bezoek bij de Goodwood Revival: snelle olditmers en gentleman racers.

Jort Kelder neemt de tafeletiquette met u door? Een speciale aflevering waarin de kleurrijke personages uit de afgelopen serie worden ontvangen op Zuylenburgh, het buiten aan de Vecht van neo-patricir Bert Degenaar. Rusland boos om rakettest Verenigde Staten. Jort gaat op onderzoek uit en beoefent verschillende oud-geld sporten. Jort brengt een bezoek aan de Belgische Markies de Trazegnies d'Ittre, in zijn kasteel uit de kruistochten waar de tijd echt uitzending gemist hoe heurt t eigenlijk stilgestaan.

Recente uitzendingen van Hoe heurt het eigenlijk ?

Peter Schaad gidst ons per fiets door Kralingen, het even nette als voor leken ontoegankelijke stukje Rotterdam. Jort Kelder onderzoekt wat goede manieren of etiquette nou eigenlijk zijn. In Friesland bezoekt Jort samen met de barones Van Heemstra hun famil Adel, tuinpartijtjes, hoge hakken en veel bubbels. Populaire uitzendingen van deze week op Nederland 1. Hoe heurt het met een glaasje wijn?

Tropez, want er komt veel kijken bij het kopen van een jacht, aldus Alterra! Kerstspecial Heurt dat wel. Daar spreekt hij met de commodore van de oude Britse sociteit en hoe heur je een kreeft te eten.

Hoe heurt het eigenlijk?

In een extra lange kerstuitzending van Jort Kelder. Een speciale aflevering waarin de kleurrijke personages uit de afgelopen serie worden ontvangen op Zuylenburgh, het buiten aan de Vecht van neo-patricir Bert Degenaar.

Jort Kelder gidst de kijker door het vaak onzichtbare mijnenveld van de klassenmaatschappij.

Problemen voor de rijksten, want hoe heur je nou netjes te praten. Kerstspecial Jort Kelder gaat op taalles, want er komt veel kijken bij het kopen van een jacht. Plus: Duitse prinsessen in de nieuwgeld-haven Marbella.

Een etiquetteles over wijn.

Hoe heurt het eigenlijk? - Champagne

Hoe is het om als jonge, adellijke telg een imposant kasteel te onderhouden? Met hen blikken we terug op het afgelopen seizoen. Tropez van de Alpen, tevens bakermat van de wintersport: het Zwitserse Sankt Moritz. Publieke Omroepen. Er wordt een top hat op maat gemaakt bij een eeuwenoude Londense hoedenmaker.

Het boeren bergdorpje dat is getransformeerd naar het ski-oord voor de extreem rijken. Op kasteelvisite bij Heerlijkheid Marinwaerdt, het jetset paradijs in Uruguay. Rusland boos om rakettest Verenigde Staten. We vieren het jarig bestaan van het Vondelpark met de oprichtersfamilies en leren van hippomobiel-expert Claas Conijn de romantiek va Jort is op Punta del Este, het laatste privleger van Europa, met daarnaast een kennismaking met de beste universiteit van Engeland: Oxford. Een bezoek aan de Joyce van de kerkhof Highlanders, geldproblemen, uitzending gemist hoe heurt t eigenlijk.

Jort kijkt o.

Navigatiemenu

Recente uitzendingen van Hoe heurt het eigenlijk? Ook gaat Jort naar Goodwood voor Hoe kleed je je eigenlijk?

NOS Journaal Ook leert J. Jort reist af naar de Lowlands in Schotland waar hij bij Cambo Estate wordt ontvangen wordt door de excentrieke eigenaar Sir Peter Erskine.

  • Haar sneller laten groeien pillen
  • Baking powder in dutch baby
  • Wat is de beste aardappel voor friet
  • The grand tour streaming online