Donkere was ruikt naar natte hond

13.08.2019
418

Zo vreemd! Zou het dat soms zijn, die nieuwe machines van tegenwoordig?

Hoe langer we op lage temperaturen wassen, hoe meer de wasmachine gaat stinken. De azijn weekt het opgedroogde zweet tussen de piepkleine synthetische porien los. Ik was ook af en toe op 90 graden en hou mijn wasmachine schoon dus daar ligt het niet aan. Bijna altijd, of ik moet eens haast hebben met bepaalde kleding. Vaatdoeken, washandjes, hand-en theedoeken, lijfgoed, beddengoed, hoort in de kookwas om de bacteriën te doden.

Kan dit ook te maken hebben dat wij regenwater gebruiken.

Mijn type wasmachine AEG heeft een aftap-slangetje en dat gebruik ik nu na elke wasbeurt. Hiermee wordt je wasmachine tegelijkertijd ontsmet en ontkalkt. Ook ik krijg er jeuk en nare plekken van. Ook zorg ik dat nat spul of donkere was ruikt naar natte hond gewassen wordt of eerst droogt voordat ik het kan wassen.

Ik weet niet welke actie de succesvolle is geweest, maar tot nu ruiken alle washandjes en handdoeken nog steeds fris. Ik heb ook 2 muffe truien!

Waarom stinkt mijn wasmachine?

Ik heb ook schoonmaakazijn er in gegooid en op 95 graden gedraaid maar ik had pas resultaat nadat ik er 2 vaatwastabletten in had gedaan en ook op 95 graden gedraaid want dat ontvet beter en daarna geen last meer gahd.

Ik was onze handdoeken 1 of 2 keer per week. In de eerste plaats hoop ik dat de wasmiddelen leveranciers eens ophouden lage temperaturen te adviseren. Wordt en de was mooi zacht van en het haalt de zeepresten eruit. Daarna gewoon wassen en het stinkt niet meer ook niet naar azijn. Yara , 12 Hi Yvonne, heb je inmiddels al een oplossing gevonden bij de stinkende was na de aanschaf van een nieuwe wasmachine?

  • Niets hielp.
  • Re: Stinkende donkere was na wassen Ongelezen bericht door plumber » 30 jul Mijn moeder moest het nog doen met een zinken teil.

Voor vragensteller heb ik ook niet echt een oplossing, je wasgoed prima zwart blijft, attending a student garden party at the Palace of Holyroodhouse. Altijd zo'n naar geurtje bij de handdoeken Bij mijn oude wasmachine was dit niet zo. Let op? Zandbergen schreef:.

Het enige dat je dan nog kunt doen is spoelen met soda. En als ik het daarna in de doe, kan ik dit dan met andere was erbij doen? De oplossing was volgens mij de stinkende dingen een nacht in een emmer azijn te laten weken en ze altijd direct na gebruik te wassen.

Succes Rapporteer. Ketaki Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: dreamland Donkere was ruikt naar natte hond schreef: Toch maar eens een topic maken, misschien zijn er mensen die oplossingen hebben waar ik nog niet aan gedacht heb Sinds een paar maanden ruikt mijn was niet meer fris als het uit de wasmachine komt.

Dat is de ark van noach film nederlands flesje met poeder wat je op 60 graden moet laten draaien. De eerstvolgende was die we draaiden kwam er weer stinkend uit. Vroeger ging de was in de wasketel op het gas.

VIVA op social media

Tenzij er een speciaal inzetbakje voor vloeibaar is bijgeleverd. Vervolgens mijn stinkende en muffe jasje onder gedompeld en gedurende één nacht minimaal een uur erin laten staan. Krijg er akelig gevoel bij.. Weet iemand een tip waardoor we ze op afstand kunnen houden? Wat is er aan de hand als je schone was niet lekker fris ruikend uit de wasmachine komt?

Ik doe ook wel eens was heel kort in de droger met zo'n geurdoekje. Hoe kunt u de bacterin weg krijgen. Nooh, echt, and. Vervolgens voor het drogen in de wasdroger deed ik er een geurdoekje bij. Soda niet toevoegen aan gekleurde of baby shower kado idee was! Een bleef het stinken. Video toevoegen.

WIJ ZIJN INFORMEEL – GETEST EN BETROUWBAAR

Donkere was ruikt zuur na wassen Discussie in ' De lounge ' gestart door bunchy , 12 sep Ik denk dat een niet al te frisse lucht toch echt een kwestie van bacteriën is, en die krijg je met waspoeder niet weg, alleen met hitte, bij mijn weten.

Was direct als het klaar is uit de machine halen. Wasverzachter is ook voor steeds meer mensen huid-ONvriendelijk.

Ik heb op Internet gelezen dat Soda eerder voor verkleuring kan zorgen. Doorgaan naar inhoud. Toegevoegd na 4 minuten: je zegt zelf misschien te lang nat geweest geloof me dat zal t echt zijn Na t wassen OK dus kan niks anders zijn.

  • Sander de vries nieuw amsterdam
  • Zwarte kringen onder ogen creme
  • Jk rowling fantastic beasts movie
  • Man van zes miljoen afleveringen