Grill restaurant passie menu

09.10.2019
104

Voor wie liever lekker cosy en wat beschutter zit, is er onze binnentuin en onze loungehoek. Is dit een Chinees restaurant?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Vriendelijk personeel en zeer lekker. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Een hartelijk onthaal. Wij hadden de vleesspies en scampi's van het huis genomen, beide overheerlijk! Nederlands

Vriendelijke bediening wat wil je nog meer. Vreselijk 1. We hebben het keuzemenuutje gekozen en er echt van kunnen genieten, dit voor grill restaurant passie menu betaalbare prijs.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. We hopen vooral dat een bezoek aan ons restaurant een moment van culinaire gezelligheid is en we zijn zeer benieuwd naar jullie ervaringen. Grieks 1.

Nu gesloten: Alle tijden bekijken.
  • Duits 8. Alle restaurants in Sluis weergeven.
  • Uitstekend Meer beoordelingen bekijken.

Waarderingen en beoordelingen

Heel lekkere gerechten. Nederlands Vlotte reservatie, vriendelijke bediening en lekker eten in een aangename sfeer en locatie.. Ook de amuses waren om van te smullen. Een echte aanrader! Beoordelingen

  • Verzenden Annuleren. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.
  • Zeer mooi ingerichte zaak en vlot en vriendelijk personeel, zeker een aanrader! Vriendelijke bediening wat wil je nog meer

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Datum van bezoek: augustus Is dit uw vermelding? Ons restaurant moet ook voor de kinderen een graag bezochte plaats zijn. Bespaar geld.

Openingstijden

Profiel Lid worden. Locatie en contact. Maar natuurlijk kan dat!!!!

Wie zijn wij. We hebben het keuzemenuutje gekozen en er echt van kunnen genieten, dit voor een betaalbare prijs. Beoordelingen Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Profiel Lid worden.

Vraag naar de suggesties bij onze bediening

Ben je een zoetebek dan zijn onze huisgemaakte desserts en verschillende ijscoupes een ideale afsluiter van een lekkere maaltijd.

Uiteraard hopen we als rasechte Maldegem- en Kleitenaars, ook veel vertrouwde gezichten uit de buurt te mogen verwelkomen om het Brigandje te her ontdekken. Restaurant 't Brigandje is al meer dan 30 jaar de vaste stek voor liefhebbers van grill- en andere specialiteiten.

Hotels in de buurt Bekijk alle 3 hotels in de buurt. Duurde echt niet Wat zijn hier de mogelijkheden. Bezit of beheert u deze gelegenheid. Voir dtails. Heel lekkere gerechten. Voor herhaling vatbaar. Antwoord van wiesje Gelegenheid beoordeeld. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites, grill restaurant passie menu.

Barbara W.

Meer informatie

Steeds vriendelijke en correcte bediening.. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Daarom zijn we uitermate trots op ons Brigandjeteam: onze vaste medewerkers Dany, Ulriche, Jens en Heike maar ook de vele andere enthousiaste kelners, het keukenpersoneel en de afwassers.

Vriendelijk personeel en zeer lekker! Restaurant 't Brigandje is al meer dan 30 jaar de vaste stek voor liefhebbers van grill- en andere specialiteiten, grill restaurant passie menu. Super gezellige en sfeervolle zaak om nog lekker lang na te tafelen met een glaasje wijn?

  • Wat te doen tegen ingegroeide nagel
  • Pinnen met telefoon iphone
  • Alle james bond films
  • All you can eat chinese restaurant rotterdam