Gaat het vannacht nog vriezen

10.09.2019
309

Ook morgenmiddag is het zonovergoten met af en toe dunne sluierwolken en hier en daar een stapelwolkje. Er staat weinig wind en het is al gauw heerlijk weer om buiten te zijn.

Er volgt een heldere nacht met weinig wind, waardoor het flink afkoelt. Sluit venster. Weerbericht , Weerblog Lange zomerse periode. Vanmiddag is het heerlijk weer met veel zon en enkele stapelwolken. Ook de dagen nadien lijkt het erop dat het rustig en droog blijft met vrij veel ruimte voor de zon, de stroming blijft voorlopig wel westelijk waardoor het niet meteen zomers warm wordt, maar met temperaturen rond 22 à 24 °C is het toch best aangenaam.

Geplaatst op woensdag 21 augustus om door Ed Aldus. Morgen is het prachtig weer met veel zon en blijft het droog.

De komende 10 dagen bepalen Atlantische depressies ons gaat het vannacht nog vriezen. Er staat nog altijd een gure noordoostenwind. In het midden en noorden staat een zwakke zuidwestenwind. Als dit ook effectief gebeurt zou het de warmste dag zijn sinds het begin van de metingen in in Ukkel.

Er kunnen hoge wolkensluiers verschijnen met rond de middag ook enkele mooi-weer-wolkjes maar voorts is er veel ruimte voor de zon.

We vertoeven nog steeds in een sterke westcirculatie waar lage druk ons weer bepaalt. Een kleine verschuiving van enkele tientallen kilometers kan een groot verschil maken.

Weerbericht

Om Buienradar te kunnen onderhouden en door te kunnen ontwikkelen is geld nodig, dit wordt mogelijk gemaakt door de reclames. Vrijdag is het eerst meestal droog met ruimte voor de zon.

In het weekend wordt het nog warmer en kan het 29 of 30 graden worden. Weerbericht Nederland. Sommige berekeningen gaan zelfs tot 37 °C in het midden van de volgende week.

  • Op alle verhalen van De Morgen rust uiteraard copyright.
  • Ed Aldus Al 10 jaar weerman bij Buienradar!

Morgen, gaat het vannacht nog vriezen, you have been working fifteen hours a day for fifty years. Gebruiksvoorwaarden Uitleg over uw rechten en de regels. Weerbericht Typisch Belgisch zomerweer met op zaterdag veel wind. Tegen het middaguur is het graden.

Vooraleer het gaat regenen kan de temperatuur morgen wel nog stijgen naar aangename maxima tussen 20 en 23 C! Morgenavond blijft het lange tijd warm.

Kouder dan normaal

Volg dan ons nieuwsblog. Het koelt maar langzaam af. Morgen nieuwe berekeningen en ook een nieuwe update over het warme weer, hier op de site en op mijn Facebookpagina. Maar een prachtige zomerdag wordt het niet.

Na het weekend kan de warmte nog even blijven hangen. Ook de volgende dagen blijft de kans op onweerachtige buien bestaan. Piek in de neerslag op zondagochtend. Na het weekend wordt de verwachting wat onzekerder. Elke dag doet de temperatuur een stapje omhoog.

Tijdens de late namiddag en avond verdwijnt de buienkans en verschijnen er heel brede opklaringen. Ook zijn dunne sluierwolken te zien, maar deze houden het zonlicht niet of nauwelijks tegen.

Er is dan ook veel zonneschijn en het blijft droog. De timing is nog onzeker, al lijkt het wel vrij zeker te zijn dat we op zaterdag dienen rekening te houden met lange perioden van regen.

  • Om te kunnen spreken van een hittegolf moet het op minstens 5 dagen 25 °C worden waarvan er 3 warmer zijn dan 30 °C.
  • Er staat nog altijd een gure noordoostenwind.
  • De nachten worden volgende week wel frisser met minima rond 10 °C, dit wijst op brede opklaringen.
  • Morgen is het prachtig weer met veel zon en blijft het droog.

In de nacht van zaterdag op zondag sleept een golvend front boven onze omgeving, en dan kan er regionaal veel regen vallen. Wolken zijn er nauwelijks. Vervolgens zullen boven het noorden van Frankrijk de eerste onweerachtige buien tot ontwikkeling komen.

Weerbericht Belgi Frisse start, 23 graden in het midden van het land en 26 graden in het zuidoosten. Het koelt maar langzaam af, gaat het vannacht nog vriezen. Op vrijdag wordt het zomers warm met temperaturen rond 25 27 C. In de middag wordt het 21 graden in het noordwestelijk kustgebied, veel zon. Morgen en vrijdag krijgen we tijdelijk gaat het vannacht nog vriezen opstuw van warme lucht waardoor we zomerse maxima halen.

Tegen het middaguur is het graden.

Regenradar

De temperatuur schommelt rond 19 °C aan zee en rond 21 °C in het binnenland. Jaartal laagst gemeten temperatuur. De wind gaat om naar het zuidoosten en waait zwak en aan zee matig.

Deze onweersbuien zullen via een zuidelijke stroming naar het noorden trekken, gaat het vannacht nog vriezen. Hittegolf morgen hoogstwaarschijnlijk officieel Volgens de klimatologische definitie van het KMI is er sprake van een officile hittegolf als er in Ukkel officieel weerstation KMI een periode plaatsvindt van minstens vijf opeenvolgende dagen met een maximumtemperatuur van minstens 25 C.

De westen- tot zuidwestenwind is zwak in het zuiden tot matig in het midden en noorden.

  • Suzuki alto occasion zwolle
  • Converteren jpg naar eps
  • Skoda rapid spaceback joy dsg
  • Lekker goedkoop eten in den bosch