Deur van de wasmachine gaat niet meer dicht

04.07.2019
478

Voordat je echter een monteur gaat bellen, kun je controleren of het kinderslot niet aanstaat in plaats van dat je deur kapot is. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

Wat doe ik fout? Het scharnier is nu ook al los gemaakt en deze kunt u vervangen door het nieuwe wasmachine deurscharnier;. Test wasmiddelen voor witte was. Mastha 11 juli Zo fix je een vastzittende deur van je wasmachine.

Meer informatie over het oplossen van deze problemen vind je op de pagina: verstopte afvoer wasmachine en wasmachine centrifugeert niet. Wil je nu hulp! Kijk dan ook eens naar een Bundles abonnement?

Inloggen Word lid. Wat moet ik doen als ik de deur van mijn wasmachine niet kan sluiten.

We horen natuurlijk graag of deze tips geholpen hebben! Het beste antwoord Beide kanten deur en vaste zijde van het slotje eens inspuiten met silicone olie en de kans is groot dat alles weer normaal werkt.
  • Controleer ook of jouw wasmachine een speciale afpompfunctie heeft.
  • Click to Expand.

Soortgelijke Vragen

Voordat je echter een monteur gaat bellen, kun je controleren of het kinderslot niet aanstaat in plaats van dat je deur kapot is. Op nummer 3 van veelvoorkomende problemen: het water wordt niet of slecht afgevoerd of er blijft water in de machine staan.

Meer informatie over het oplossen van deze problemen vind je op de pagina: verstopte afvoer wasmachine en wasmachine centrifugeert niet.

Bekijk dan alle geteste wasmachines en ons koopadvies voor de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Beoordeel deze topic. Om je beter te kunnen helpen, maken we gebruik van cookies, daarmee meten we het internetgedrag van onze gebruikers. Dit is ter bescherming van jou en je interieur.

  • Beoordeel deze topic.
  • Lees meer.

Besparen met zuinig wassen. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Soms kun je losse onderdelen bestellen bij de fabrikant, maar je vindt meestal meer onderdelen bij speciaalzaken of via bijvoorbeeld europart.

Via een skype- facetime- of telefoongesprek met een monteur op afstand kun je het probleem misschien ook oplossen. Er zijn boeken vol geschreven over wasmachines repareren, zoals de Haynes Washing machine manual.

Doe de deur eens dicht en druk hem aan.

Bedankt voor je feedback!

Plaats reactie. Stel je vraag aan ons op Twitter 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen in de week. Maar ook buiten de garantie heb je nog rechten. In dat geval draai je eerst een programma waarbij de wasmachine alleen centrifugeert.

Ik neem aan dat dit het antwoord is op je andere topic. Vaak moet je n of meerdere knoppen langer ingedrukt houden? Verwijder hiervoor het bovenblad. Afbeelding toevoegen. Laat hieronder dan een reactie achter of stuur ons een email. Je ziet dan een icoon van een sleutel of een kindje.

Wij helpen je graag persoonlijk verder.

Wat onze abonnees van Bundles vinden

Je moet JavaScript in jouw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. In het ergste geval is de motor van de pomp defect.

Als de deur klemt, kun je tegen de deur duwen totdat deze een klikt geeft. Met onze test zie je in één oogopslag welke wasmachines goed zijn.

Bijvoorbeeld een hoeveel inwoners heeft putten of 'veelgestelde vragen' over storingen. Home Tips Wil de deur van. Als je deze klik niet gevoeld hebt, kan het zijn dat de deur klemt.

Sommige zijn van creatieve klussers. Meer elektronica. Je wasmachine is nu gereset. Hoe kan ik zelf het scharnier van een wasmachinedeur vervangen.

Wasmachine werkt niet

Wat moet ik doen als ik de deur van mijn wasmachine niet kan sluiten? Test wasmiddelen voor bonte was. Bekijk dan alle geteste wasmachines en ons koopadvies voor de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Klinkt herkenbaar?

Tests Diensten Je goed recht Actie voeren. Je moet gewoon je deurtje als ie dicht is paar keer iets harder indrukken, beetje kracht in zetten en dan moet het lukken. We horen natuurlijk graag of deze tips geholpen hebben.

  • Vincent van gogh salland telefoonnummer
  • Wat te doen in de avond in berlijn
  • Autoverzekering vergelijken negatieve schadevrije jaren
  • Welke baan verdient goed mbo