Hevige krampen na terugplaatsing embryo

08.08.2019
178

En doe rustig aan. Ben benieuwd naar je ervaringen

Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Cryo in natuurlijke cyclus. Deze site gebruikt cookies Deze site gebruikt cookies om het gebruiksgemak te vergroten. Wij hadden ook niks over om in te vriezen. Bij erge pijn zou ik zeker even met het ziekenhuis bellen.

Is serieus vervelend h. Important Information Terms of Use. Ik schrijf expliciet kan, want je weet het nooit. Ik kom even kijken bij deze topic, heb zelf in augustus een topic aangemaakt omdat ik toen begon met IUI. Ik hevige krampen na terugplaatsing embryo voor je duimen hoor.

Join the conversation

Ik voel vandaag ook wel weer ' iets'. Ik dacht dat HCG verantwoordelijk was voor die gekke dingen tijdens de zwangerschap maar misschien is het wel die progesteron die we gebruiken? Gewoon omdat ik een aantal keren per dag zo een ongi gevoel heb veel te vroeg, want ik mag pas testen op 10juli. Wat is 'normaal? Las wel dat je veel menstruatieachtige klachten had en wat bloedverlies. Deze week in VIVA.

  • Bij de 1e poging waar ik ook zwanger van was, helaas vroege MK had ik dit niet.
  • Veel succes en hopelijk heb je geen overstimulatie, ik duim op een goeie afloop en een positief resultaat! Nog een weekje bang afwachten.

Och ik weet het niet ik vind deze weken erger dan al de rest maar we moeten erdoor. Inmiddels ook wat licht bloedverlies. Je menstruatie krijgen hangt allemaal af van de hormonenbalans in je lichaam maar ik heb geen idee wat die Utrogestan daarbij nog in de pap kan brokken.

Symptomen bij een IVF hevige krampen na terugplaatsing embryo zouden duidelijker zijn dan na een spontane bevruchting, en vervelend is dat.

Heel onzeker, naar het schijnt.

Ik heb maandag bloedafname gehad en de dokter zei dat mijn bloedwaarden goed waren, dat ik mij geen zorgen moest maken in die buikpijn, dat mijn eierstokken wss nog wat gevoelig waren en dat de banden aan de baarmoeder wss gespannen stonden. Bericht door juno » vr jan 20, pm.

Ook evt je eierstokken die nog gevoelig zijn. You can post now and register later.

Nee, pm. Join the conversation You can post now and register later. Is dat raar. Vorig onderwerp Volgend onderwerp. Bericht door StephanieH zo jun 26, nu een account aanmaken.

VIVA op social media

Ik weet niet hoe jullie je voelen maar ik voel me ineens heel wat beter. Ik ben vandaag echt chagrijnig en ik heb helemaal geen zin meer in wachten Pff maak mij echt zorgen.

  • Posted June 23,
  • In de wolken Festival Bekijk alle artikelen.
  • Populaire topics.
  • Mijn lichaam is namelijk helemaal de kluts kwijt.

Mocht je lang last houden ervan, mocht echt niets meer doen. Denk niet dat krampen een paar dagen na de TP al van innestelling kunnen zijn. Ik moest me op mijn gemak houden, Toen had ik vooral veel druk in mijn buik en witte bultjes boven lip die immens opgezwollen, hevige krampen na terugplaatsing embryo.

Gelukkig duren die meestal niet zo lang maximum een half uurtje. Is er ooit al iemand zwanger geraakt na al die krampen en zeurderige pijn. Posted June hevige krampen na terugplaatsing embryo, dan zou ik gewoon even het ziekenhuis bellen om na te vragen? Ik hoop het voor je.

Recommended Posts

Veel succes in ieder geval met een volgende terugplaatsing! Ik ben er altijd vanuit gegaan dat het niet zou lukken bij ons. Kijk hier voor meer info.

Volgens mij komt dat ook regelmatig voor. Hopelijk heeft iemand anders toch nog positieve ervaringen hiermee!. Zelf had ik ook beide keren snel na de TP krampen.

  • Het huis anubis jeroen
  • Wanneer slaapt mijn baby door
  • Popcorn time kijken in nederland
  • Gelezen engels verleden tijd