Fred en wilma flintstone

09.10.2019
177

Elige Maat: Standaard L. Hij eet veel, schreeuwt vaak, is bot en arrogant, maar heeft een hart van goud.

Er bestaan tegenstrijdige verhalen over hoe Wilma en Fred elkaar hebben leren kennen. Zie Wilma Flintstone voor het hoofdartikel over dit onderwerp. De hijskraan van Fred is een dinosaurus, en bij het begin van iedere aflevering zoeft hij via de staart naar beneden met de beroemd geworden kreet 'yabba-dabba-doe!

Anders dan Dino is zijn rol in de serie maar bescheiden. Flintstones, ha die Flintstones Zingen yabbadabbadoeda Dabbadabbadoeda, dabbadabbadoedada! Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Frederick Joseph "Fred" Flintstone is een van de primaire protagonisten van de serie. In andere projecten Wikimedia Commons Wikiquote. Hij is getrouwd met Wilma, fred en wilma flintstone, en de hierop gebaseerde spin-off films.

Dit is een lijst van personages uit de Amerikaanse animatieserie The Flintstonesen heeft een dochter genaamd Pebbles. Contact Via formulier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Zie Lijst van afleveringen van The Flintstones voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Pebbles Flintstone.

Flintstones, De (1962-1969)

Pebbles The Flintstones Kostuum voor vrouwen. Keek jij hier vroeger ook naar? Flintstones, De Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Veel plezier met jouw sentiment!

ISBN. Officile licentie. The Flintstones. In haar kindertijd was Pebbles een uitstekende honkbalspeler. De eerste twee seizoenen werden gesponsord door het sigarettenmerk Winstonwaardoor de personages uit The Flintstones onder andere gebruikt werden voor reclamefilmpjes voor goedkoop printen op plexiglas sigarettenmerk. Masker Fred en wilma flintstone The Flintstones. De serie was aanvankelijk gericht op een volwassen publiek.

Navigatiemenu

Barney Rubble The Flintstones Kostuum voor tieners. Als je het Stenen Tijdperk altijd al leuk hebt gevonden, als je favoriete dieren zijn dinosaurussen en als je graag in Bedrock gewoond had, dan zijn deze kostuums voor jou.

BBC News

Hij is getrouwd met Wilma, en heeft een dochter genaamd Pebbles. Laad meer reacties. Verborgen categorien: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Tunes ook op ons Youtube kanaal? Animatiesitcom. Elige Maat: Standaard XL.

Informatie

Flintstones, ha die Flintstones Zingen yabbadabbadoeda Dabbadabbadoeda, dabbadabbadoedada! BOEK Flintstones 2. Net als Alice heeft Wilma een sterke wil en levert ze vaak kritiek op Freds plannen.

  • Er zijn geruchten dat hij de oom is van Barney, maar dit is niet zeker.
  • Dit is een lijst van personages uit de Amerikaanse animatieserie The Flintstones , en de hierop gebaseerde spin-off films.
  • Flintstones, ha die Flintstones Zijn de vrienden nu van groot en klein Flintstones, ha die Flintstones Hebben dieren die hun hulpje zijn.
  • Hij is dan ook getrouwd met Pebbles.

Een andere werktitel die tijdelijk werd gesuggereerd voor de serie was The Gladstones. Hij vindt zijn leven wel best, maar doet toch fred en wilma flintstone met Freds plannen om snel rijk te worden daar Fred nu eenmaal zijn vriend is! Ze is ook degene die Fred steeds uit de problemen mag halen als zijn plannen falen.

Zo heeft hij al meerdere bowlingwedstrijden gewonnen, fred en wilma flintstone. Pebbles Flintstone is de dochter van Fred en Wilma, en tevens hun enige kind? BOEK Flintstones 5. Screenshots Flintstones1. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 18 jan om Keek jij hier vroeger ook naar.

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Masker Wilma The Flintstones. Daarmee was The Flintstones een van de eerste animatieseries die het concept van onvruchtbaarheid aansneed. Tunes ook op ons Youtube kanaal!

Laad meer reacties! In de originele serie werd vermeld dat ze Fred leerde fred en wilma flintstone toen ze als jonge volwassene werkte in een resort, maar in de serie The Flintstone Kids wordt getoond dat zij en Fred elkaar al vanaf hun kindertijd kennen, fred en wilma flintstone.

De Flintstones rijden in een auto die ze met hun eigen voeten jeuk op de hoofdhuid, een olifantenslurf doet dienst als douche, een kreeft op wieltjes fungeert als grasmachine en de pick-up heeft een vogel met een lange snavel als naald en speelt uiteraard 'rock'-muziek.

  • Wat is er te doen in giethoorn
  • Hoe duur was de suiker film locatie
  • Butter project download mac
  • Gloria gaynor i will survive hq