Q park museum centrum groningen

08.10.2019
291

Ga je met de auto naar Groningen? Studenten Studeer je in Groningen? Groningen bruist en verrast.

Onze excuses voor het ongemak. Gidsen Het is voor externe gidsen niet toegestaan om rondleidingen te geven in het Groninger Museum. Dan is het Groninger Museum dé plek voor jou. Openbaar vervoer Het museum ligt op 5 minuten loopafstand van Hoofdstation Groningen. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Bekijk de meest actuele treininformatie op www? Sluit afbeelding. Je kunt er dan meteen gebruik van maken. Je krijgt hierna zo snel mogelijk bericht? Onze excuses voor het ongemak. Voor automobilisten met een gehandicaptenparkeerkaart zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar aan de Ubbo Emmiussingel.

Prijzen vergelijken

Je mag kinderen wel met een draagdoek op de buik dragen, of gebruikmaken van de buggy's bij de garderobe. Bekijk alle parkeergarages in Groningen Wat te doen in Groningen De iconische Martinitoren herinnert aan de Gouden Eeuw, toen Groningen een belangrijk handelscentrum was. Hoe jouw ontdekkingstocht ook verloopt, er is altijd wel een parkeergarage van Q-Park in de buurt.

Laat je naast je naam ook je e-mailadres achter? Dit kan ook op de Vismarkt. De kassa sluit een kwartier voor sluitingstijd.

De Museumkaart is ook online te koop? Op de Vismarkt struin je langs fruit- brood- en groentestalletjes en met een beetje geluk is er een antiek- of boekenmarkt. Zoek je een stage. Bezoek dan de Oosterpoort!

De Museumkaart is te koop bij de kassa, q park museum centrum groningen. Het gebruik maken van een schildersezel is niet toegestaan?

Adres Parkeergarage Museum Centrum

Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Het maken van tekeningen is in de tentoonstellingsruimtes toegestaan met potlood, niet met inkt of verf mits je schetsblok niet groter is dan 22 x 28 cm. Deel uw ervaring en maak kans op de nieuwste iPad Air! Parkeren in centrum van Groningen De parkeergarage zit op een goede loopafstand van de binnenstad van Groningen.

Mocht Parkeergarage Museum vol zitten, kunt u altijd kijken of daar nog plek is. Bij Parkeergarage Museum betaalt u een voordelig parkeertarief. Kassa De kassa sluit om Toegankelijkheid Het Groninger Museum is voor rolstoel- en scootmobielgebruikers goed toegankelijk? De Museumkaart is te koop bij de kassa.

Parkeergarages in de buurt.

Groepen Schoolgroepen en groepen v. Je krijgt hierna zo snel mogelijk bericht. Voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar is er de JuniorClub.

Aanmelden is niet nodig en meedoen is gratis. Bezoek dan de Oosterpoort, q park museum centrum groningen. Parkeren Volg de P-route en kies een parkeergarage van de gemeente of een parkeergarage van Controle of auto schade heeft gehad. Kinderen kunnen hun verjaardagsfeestje in het museum vieren.

Parkeren in centrum van Groningen De parkeergarage zit op een goede loopafstand van de binnenstad van Groningen. Dit kan ook op de Vismarkt. Bekijk hier de actuele verkeerssituatie in en om Groningen.

Wat te doen in Groningen

Niet aanraken Het aanraken van kunstwerken in het Groninger Museum is niet toegestaan. Email: parkerencentrum parkcare. Groepen Schoolgroepen en groepen v. Koffers, vouwfietsen en andere reisbagage worden niet geaccepteerd.

Klik hier voor meer informatie over rondleidingen. Wanneer u de markt gehad heeft, kunt u verder richting de Grote Markt of de Herestraat. Familierondleiding Rondleiders vertellen over de tentoonstellingen op verschillende niveaus.

  • Conor mcgregor vs floyd mayweather mma
  • The walking dead terug kijken
  • Melanie martinez concert nederland
  • Openingstijden new york pizza amsterdam zuidoost