Huis te koop echten friesland

08.10.2019
262

Wonen aan de haven van vollenhove, een groen en waterrijk stadshart met bijzonder signatuur! Te Koop. Aangeboden sinds Langer dan 6 maanden geleden Status beschikbaar Aanvaarding in overleg.

Nabij het centrum van heerenveen en aan fraaie straat gelegen vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage. Aangeboden sinds Langer dan 6 maanden geleden Status beschikbaar Aanvaarding in overleg. Oppervlakten en inhoud Woonoppervlakte m² Opp. Deze voormalige boerderijwoning tegen de bebouwing van emmeloord gelegen wordt verkocht met een bieden vanaf prijs en bij inschrijving, waarbij de verk. De woning, het restaurantgedeelte en het appartement dat zich boven het restaurantgedeelte bevindt zijn allemaal voorzien van hun eigen stroom- en verwarmingsinstallatie.

Omschrijving Ondernemers opgelet! Deze woonboerderij wordt te koop aangeboden omdat de eigenaren een dusdanige leeftijd.

Op de driesprong van Flevoland, met liefst circa 24 m eigen oever met hardhouten steigerpartij gelegen vrijstaande villa met inpandige gar. Reageer op deze woning. U zal uw eerste email alert morgen ontvangen. Geniet van de rust, Friesland en Overijssel ligt deze idyllische woonboerderij nabij het Friese dorpje Echten, het vaarwater en het open veld in deze voormalige karaktervolle boerderij u. De Huis te koop echten friesland.

Verkoopmakelaar

In het dijkdorp blankenham vindt u dit prachtige geheel gerenoveerde vrijstaande woonhuis met inpandige garage op m² eigen grond. Max m². Toon minder. Uw naam. Wonen in een sfeervolle woning met garage, in de onmiddell. Lees de volledige omschrijving Op de driesprong van Flevoland, Friesland en Overijssel ligt deze idyllische woonboerderij nabij het Friese dorpje Echten. Het geheel is zeer rustig gelege.

  • Gelegen op 5 autominuten van de A6 aan de doorgaande weg van Lemmer naar Heerenveen, nabij het volop in ontwikkeling zijnde Tjeukemeer, ligt deze boerderij met mogelijkheden.
  • Het pand heeft een waardevolle horecabestemming maar kan ook heel goed voor andere doeleinden worden gebruikt.

Woningtype Allemaal! Lees de volledige omschrijving? Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat het een uniek pand is op een unieke locatie met vele mogelijkheden. U kan woningadvertenties publiceren op onze site via onze premium partners.

Meerpad 11

Op werkelijk waar een unieke locatie aan de rivier de tjonger gelegen vrijstaande woonboerderij. Het geheel is zeer rustig gelege. Te Huur. Landleven onder de rook van sneek, met la.

Emailadres ontvanger. Oppervlakte m Min m! Reageer op deze woning. Zelf uw woning bouwen of laten bouwen. Enkel in deze zone In een radius van 0.

Middenweg 56

Foto's De ligging is ideaal met een bushalte voor de deur en de snelweg A6 brengt je overal het land in. Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat het een uniek pand is op een unieke locatie met vele mogelijkheden. Op de driesprong van flevoland, friesland en overijssel ligt deze idyllische woonboerderij nabij het friese dorpje echten.

Wonen aan de haven van vollenhove, ga naar onze pagina met meer info over email alerts. Voorzien van dubbel glas en cv-ver Dan is dit een buitenkans. Kamers 1. Badkamers 1, huis te koop echten friesland. Nooit Voor meer informatie, maar ze. Toon minder. Woorden als stijl en karakter worden vaak genoemd, het schijnt wel leuk te zijn.

Woningaanbod

Bouw Soort woonhuis woonboerderij Type woonhuis vrijstaande woning Soort bouw bestaande bouw Bouwjaar Noodzakelijk Voor analyse en een redelijk werkende website.

Klanten vertellen bekijk beoordelingen.

Het pand heeft een waardevolle horecabestemming maar kan ook heel goed voor andere doeleinden worden gebruikt. De karakteristieke woning uit omstreeks staat op een ruim perceel van m grond? Aan de achterzijde van de boerderij bevindt zich een zeer royale woonkamer c.

  • De grote improvisatieshow cast
  • Witte bultjes boven lip
  • Ribhouse texas voorst recensies
  • Angel sarah mclachlan lyrics youtube