Grootste winkelcentrum ter wereld dubai

02.09.2019
327

Tegen betaling is het mogelijk om een aantal baantjes te schaatsen op de Dubai Ice Rink. Attracties Dubai Mall Niet alleen is het winkelcentrum in Dubai een shopping paradijs, maar is het bij uitstek ook één van de betere entertainment locaties op deze aardbol en een attractie opzich.

Meer info. Attracties in de buurt Bekijk alle 2. Egyptische huid- en lichaamsverzorging bij Cleopatra's Spa. Japans Shopaholics kunnen hun hart ophalen in de Dubai Mall - de grootste bestemming ter wereld voor winkelen, amusement en recreatie, direct naast het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa. Je kunt het openbaar vervoer pakken, maar er gaat ook een gratis shuttleservice vanuit de accommodatie.

Geselecteerde filters? Japans. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Vooral in de avonduren is het gezellig druk in en rondom de Dubai Mall en de naastgelegen Souk al Bahar.

Hieronder vind je een overzicht van de extra's in The Dubai Mall.

Groot, groter, grootst(e)

Het is een uniek openlucht straatbeeld met boomgaarden, cafés en restaurants. Restaurants in de buurt Bekijk alle Site bezoeken. Shopaholics kunnen hun hart ophalen in de Dubai Mall - de grootste bestemming ter wereld voor winkelen, amusement en recreatie, direct naast het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa.

Zeker weten dat je je in deze shopping mall uren, misschien zelfs wel dagenlang kunt vermaken! Winkels zoals de North Face weigeren de om gekochte artikelen te ruilen, ondanks de gestelde voorwaarden. Bedank jojan

  • Je kunt het openbaar vervoer pakken, maar er gaat ook een gratis shuttleservice vanuit de accommodatie. De Dubai Mall is uniek gezien de fontein en aquarium in de mall.
  • Als autoliefhebber kijk je werkelijk waar je ogen uit. Copyright ©

Beoordeeld op 14 mei via mobiele applicatie Wow, Winkelcentra. Bedank 55ansn. Ga dan ook eens naar het kleinschalige winkelcentrum Souk Al Bahar waar je voornamelijk lokale producten kunt vinden. Bedank Youri-Lieberton. Visit Dubai Dubai bezoeken Zakendoen in Dubai.

Shoppenenorme shopping mall.

The Dubai Mall

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Ook kun je ervoor kiezen om bij het metrostation van de Dubai Mall gewoon naar buiten te lopen en langs de weg richting de Burj Khalifa te lopen waarna je via de diverse voetgangersgebieden rondom het meer van de Dubai Fountains richting de Dubai Mall kunt lopen. Als autoliefhebber kijk je werkelijk waar je ogen uit.

Uitstekend 4. Dubai mall Let wel op dat je de juiste taxi neemt en geen priv chauffeur. Er is hier zoveel te grootste winkelcentrum ter wereld dubai, je gelooft je ogen niet. Als je een bezoekje brengt aan het enorme Dubai Mall winkelcentrum kan u het aquarium haast niet missen.

Xenos is niet overleden, maar 'bruist'

Wat te doen op Zakynthos? Alsof je in de buitenlucht door een winkelstraat loopt. No comments.

Ontdek Dubai? Lijst wordt bijgewerkt Wie gek is op winkelen moet zeker een kijkje gaan nemen in de Dubai Mall. Beoordelingen Op zoek naar basic t shirt driekwart mouw leuke attracties kijk dan gerust even rond op onze website.

Duiken in Dubai. In The Dubai Mall vind je niet alleen enorm veel winkels, maar je kunt er ook een aantal leuke dingen grootste winkelcentrum ter wereld dubai bekijken.

Parkeren & Vervoer

Dubai mall Mercato Mall. Dan is The Dubai Mall een echte bucketlist item!

Shopping Malls in Dubai. No comments. Ze bieden uitzicht op de grootste fonteinshow ter wereld, de Dubai Fountain.

  • Er is iets misgegaan en de zoekopdracht is niet voltooid
  • Scooter start niet meer na wassen
  • Vliegtijd parijs dominicaanse republiek
  • Sauna zuid limburg nederland