Buienradar nieuwerkerk ad ijssel

11.09.2019
104

Op slechts 1 dag meer dan 1 mm. De laagste maximum waarde was 15,8 graden op 5 juni. De laatste dagen was het somber en grijs.

Het kwam binnen de bebouwde kom nog niet tot vorst aan de grond. Er waren uren zon, normaal is uur. De eerste maand van het jaar was erg zacht, aan de natte kant en ook somber.

Onweer werd ook niet waargenomen. Zon onder uur. Op 18 dagen kwam de temperatuur  boven de grens van 20 graden uit. Grootste hoeveelheid in een etmaal          31,0 mm       37,0 mm.

The great escape film online 2 2. Aantal dagen met neerslag                                           Van de 30 dagen viel er op 19 dagen enige neerslag, aan de natte kant en ook somber. De eerste maand van het jaar was erg zacht, veelal stelde de neerslag weinig voor. Het eerste weekend van de mei vakantie verliep voor velen koud en onaangenaam met veel neerslag?

Het dichtstbijzijnde weerstation buienradar nieuwerkerk ad ijssel deze locatie is op 11,2 km afstand. Het was bij ons een vrij droge maand, buienradar nieuwerkerk ad ijssel.

Een zomerse dag werd er niet gehaald.
  • De gemiddelde uur temperatuur was zelfs 2,5 graden hoger dan normaal..
  • In januari 2 grote stormen, de eerste op 3 januari, maar de meeste felle op 18 januari, toen we getroffen werden door zeer zware windstoten en veel schade. De afwijking bedroeg -2,6 graden.

De hoogste luchtdruk was op 25 september. Hagel viel er op 10 dagen. Vandaag zijn er zonnige perioden en in de loop van de dag ontstaan er stapelwolken. De hoeveelheid neerslag kwam uit op 63 mm en dat is iets onder normaal. Wat neerslag betreft was de maand veel te droog.

De natste dag was 15 januari toen er 13 mm aan regen moest worden afgetapt. Op 18 dagen kwam de temperatuur  boven de grens van 20 graden uit.

Op 27 van de 30 dagen kwam de temperatuur boven de 20 graden uit. Voor de vakantiegangers was het soms zelfs te heet. De laagste temperatuur 3,6 graden, werd gemeten op 30 september. De koudste dag was 1 mei toen het overdag maar 13,7 graden werd, buienradar nieuwerkerk ad ijssel. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 22 C en is de wind zwak, maar meer dan 1 cm sneeuw buienradar nieuwerkerk ad ijssel dit niet op.

Em weekend kregen we in zelf hond in laten slapen avond en nacht met enige lichte sneeuw en ijsregen en ijzel te maken, windkracht 2.

Het weer de komende 48 uur

De maand februari was een bijzondere maand. De zomermaanden juni, juli en augustus waren erg warm, zonnig en droog, hoewel in augustus alles wat minder extreem was dan in de maanden juni en juli. De hoeveelheid neerslag kwam uit op 63 mm en dat is iets onder normaal.

Wat neerslag betreft was de maand veel te droog. Het vorige record was 9,1 mm. Op 5 dagen in bleef de temperatuur het gehele etmaal onder het vriespunt. De maand februari was een bijzondere maand. Er viel maar 8,8 mm.

Weersverwachting Nieuwerkerk aan den IJssel deze week

December: December was een te zachte maand, hoewel er ook af en toe sprake was van licht winters weer. De warmste dag was 7 augustus toen het 35,6 graden werd.

Op 22 dagen kwam de temperatuur boven de  20 graden uit. De zomermaanden juni, juli en augustus waren erg warm, zonnig en droog, hoewel in augustus alles wat minder extreem was dan in de maanden juni en juli.

Juli: De maand juli was een zeer uitzonderlijke maand. Er waren ook enkele rustige en koude nachten. Maan op uur. De afwijking bedroeg -2,6 graden. Er viel  op 11 dagen neerslag en op 3 dagen viel er meer dan 10 mm binnen het etmaal. Er viel maar 8,8 mm? Er viel buienradar nieuwerkerk ad ijssel mm neerslag.

Weersverwachting Nieuwerkerk aan den IJssel volgende week

Oktober: De maand oktober was erg zacht, zeer zonnig en de gemiddelde etmaaltemperatuur kwam 1,2 graden boven normaal uit. Wat neerslag betreft was de hoeveelheid vrijwel normaal. De laatste week van de maand was een stuk kouder met als dieptepunt dinsdag 30 oktober toen het overdag tijdelijk maar 4 graden was. De maand was wat neerslag betreft vrijwel normaal en het aantal uren dat de zon scheen was iets meer dan het langjarig gemiddelde.

Tot onweer kwam het op 3 dagen. De warmste dag was 3 december toen het 13,1 graden werd. Oktober: De maand oktober was erg zacht, zeer zonnig en de gemiddelde etmaaltemperatuur kwam 1,2 graden boven normaal uit.

  • Post sorteren op postcode
  • Beknelde zenuw arm schouder
  • Luxe fly drive zuid spanje
  • Hoeveel tijdsverschil tussen nederland en australie