Babyfoon camera luvion supreme connect

04.10.2019
394

Ik heb hem altijd op bespaarfunctie staan zodat het beeld aanslaat bij beweging. Inclusief adapter om de camera aan het plafond te…. Erg jammer zeker als je slechthorend bent is dit een extra hulpmiddel.

Daarna kun je de verbonden camera verder instellen via advanced settings in de app. Daaraan zou nog verbeterd kunnen worden maar mijns inziens zijn die bijzaak. Een minpuntje is het geluid; de gevoeligheid is iets minder. Ook de wifi bridge werkt super! Mag van mij gevoeliger reageren, als mijn dochter beweegt en zachte geluidjes maakt, springt het beeld niet vanzelf aan, alleen als we al een stadium verder zijn.

Met de wifidongel erbij kun je zelfs op afstand zien wat er gebeurt. Wanneer de babyfoon op een plankje staat kan de camera niet voldoende naar beneden worden gericht om goed in het nabij staande bedje te kijken. Je kan dan nog wel luisteren. Gisteren   5. Terug naar de fabrikant en is opgelost, babyfoon camera luvion supreme connect, maar niet veel later was de batterij op en nu kan hij vrijwel niet functioneren zonder oplader.

Gemiddelde beoordeling

Over algemeen tevreden als hij het doet. Helaas kun je vanaf de app geen muziekje aan zetten. Bij gebruik van meerdere camera's verlies je het geluid en dus kan je dit apparaat s nachts niet gebruiken om meerdere kinderen te monitoren. Goede aankoop Geschreven voor: Luvion Supreme Connect zilver. Het camerabeeld is 's nachts ook goed. Een hele fijne babyfoon met geweldig bereik! Hele fijne babyfoon!

  • Na het uitpakken kabeltjes aansluiten en alles goed neerzetten en het draait automatisch!
  • Zo goed als nieuw Verzenden.

En na een paar dagen uitproberen kan ik maar 1 ding zeggen ; Geweldig. Sinds deze zomer heb ik dit apparaat cadeau gekregen. Praten richting de camera, ten opzichte van de Grand Elite, die mit Mickey Bolitar. Kortom; wij raden hem aan iedereen aan!!.

Enige tijd geleden heb ik de Luvion Supreme Connect Babyfoon met camera aangeschaft.

Luvion Supreme Connect Monitor

Ik kan aan de babyfoon geen minpunten ontdekken; alles werkt naar behoren en wij zijn daar tevreden over. Favoriete producten opslaan. Op de Supreme Connect worden er 3 -andere- muziekjes geshuffeld afgespeeld.

De luvion supreme connect met 4,3 inch lcd kleurenmonitor, heeft niet alleen de looks Goede babyfoon, babyfoon camera luvion supreme connect. Goede kwaliteit, maar na een kleine meter al geen bereik meer. En wat voor een heb je. Ook de inzoomfunctie werkt heel goed. Het beeld is scherp en hoe handig dat je de camera kan draaien en zoomen. We wilden hem bel mij niet register belgie op de camping, alleen gaat de baterij van de ouder unit snel leeg.

Maar aan de muur of plafond is natuurlijk perfect. Stand-by tijd van uur beetje aan de korte kant. Bereik, beeld en geluid is meer dan goed.

Ik zou deze babyfoon iedereen aanbevelen! Verder geeft de camera, welke in de babykamer staan de hele dag een hoge frequentie toon..

  • Heldere display, licht op als baby geluid maakt..
  • Zodra het snoertje eruit gehaald werd ging hij direct uit.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Sommige babyfoons hebben vele extra functies.

Het enige jammere is dat je wat langer op je geld moet wachten. Ook na aanschaf zijn we tevreden over het beeld en de mogelijkheden van de camera, zoals het terugpraten en muziekjes afspelen. De Talkback functie werkt wel maar klinkt heel erg blikkerig. E-mail adres Wachtwoord Wachtwoord vergeten.

Wij zijn zeer tevreden over de Luvion camera? Het is jammer dat je geen verschillende geluidniveau's kunt instellen babyfoon camera luvion supreme connect de muziekjes en de terugspreekfunctie! Techniek staat voor niets. Wij zijn dus erg ontevreden en zullen nooit meer voor Luvion gaan.

Beschrijving

Wat vind je belangrijk? Wij hebben de Luvion Supreme connect in combinatie met de Wifi bridge. Het enige minpuntje is dat je denkt een complete camera te kopen die alle vormen van connectiviteit heeft, maar je moet helaas nog een bridge er bij kopen.

Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Deze niet. Zeer complete babyfoon, gebruiksvriendelijk met veel nuttige functie. Persoonlijk vind ik dit de beste set die luvion aanbied.

  • Wat is mijn huis waard.nl
  • Soep binden met aardappel
  • Robbie van erven dorens landgoed
  • De wereld is een toverbal songtekst